Tv uke 12

Tv innspilling

I dag var altså dagen for innspilling av tv sendingen. Vi arbeidet fra klokken 07:45 til ca 12:30 med forberedelser til tv innspillingen. Etter dette var det å øve seg. Da gikk vi i gjennom hele programmet i studio og bak i innspillingsrommet. Vi hadde litt problemer med myggene (mikrofoner) og lyden, det ble da brukt en del tid på å få fikset dette. Da klokken nærmet seg rundt 14:15 nærmet vi oss live innspillingen. Det gikk veldig bra og vi alle var fornøyde med arbeidet. 

Dette bildet er tatt i studio. Her sitter skuespillerne og programlederen og øver.

Programlederen

Bak kamera. Litt mørkt, men en kan se en av tre kamerafolk. 

Det har vært en veldig effektiv uke og spesielt dagen i dag. Vi alle har jobbet godt med oppgavene våre og vi har fått til en sending på rundt 10 minutter på bare en ukes arbeid. Det har vært veldig gøy å få gjøre så mye praktisk arbeid. Når en har tv bare en gang i året så er dette en uke som blir satt høyt. Alt i alt har dette vært en svært suksessfull uke.

Tv prosess

I dag har vi jobbet med å gjøre alt ferdig og klart til sending. Jeg og Solveig har klipt ut flere bokstaver, pyntet bordet med duker og pynt og diverse. De andre har blant annet jobbet med kjøreplan, hinderløype, filming av hinderløype, fikset gjestene klare til sending osv. Nå er det meste klart til sending. Det som gjenstår er at gjestene øver på rollene sine og fikse lyset i studio skikkelig. 

Her er det ferdige bordet som programleder skal sitte ved. De tre egge lysene skal tennes når sendingen er. 

 

Her er beken som gjestene skal sitte i som vi pyntet med lenker som noen andre klassekamerater har laget. 

Bokstavene er ferdig teipet og klare til å henges opp på bakgrunnen. 

Her er studioet nesten ferdig.

Ferdig studio. Bokstavene er hengt opp og alt er pyntet ferdig.


En effektiv dag

I dag startet vi dagen med et produksjonmøte der vi diskuterte hva vi måtte få gjort i løpet av dagen og hvem som skulle gjøre hva. Jeg og Solveig har i dag jobbet med å fikse stuioet klart til innspilling til Tv programmet i morgen. Vi har skjært ut bokstaver i papp og limt på svart papir. Vi valgte hvit bakgrunn og satte sofaen og bord slik vi ville ha det. I morgen skal vi pynte med påskeegg og diverse. 

I morgen skal vi gjøre alt ferdig og klart til sending. I slutten av dagen skal vi ha generalprøve og sending. 

Her er logo bokstavene som er klare til å henge opp. 

Lyset som læreren satte i stand

 

Tv

Denne uken skal vi ha tv. Læringsoppdraget går ut på å lage en sending der hele klassen jobber sammen. I dag startet vi dagen med tv-teori. Deretter fortsatte vi med idearbeid, planlegging og fordeling av arbeidsoppgaver. Vi ble delt inn i tre grupper der vi skulle finne på en ide og presentere den for resten av klassen. Til slutt hadde vi tre ideer og valgte derfor å blande to av ideene. Ideen vi skal gå for er Påske gameshow. Vi skrev ned på tavla i fellesskap om hva programmet skulle inneholde. 

Her sitter gruppen min og arbeider med ideer til tv sendingen. 

Listen vår med ideer.

Her har vi presentert ideene våres og de blir skrevet ned på tavla. 

De tre ideene. 

Ideen vi gikk for. 

Vi satt samlet rundt bordet og snakket og skrev ned programmet til tv sendingen. Ble veldig bra. 

Jeg og Solveig har fått som oppgaver denne perioden å være scenografer/designer/lys. Det vil si at det er vi som skal fikse studio klart til sending med pynt og hvordan benker og stoler skal stå. Vi skal også fikse "hinderløypa" som skal være i programmet. Og lys skal vi også sette opp slik vi vil ha det. Vi skal også være gjester i selve sendingen. Jeg skal være Alina i Paradise Hotel. Derfor må jeg finne ut hvilke klær jeg skal bruke og hvordan sminke og hår skal være. Jeg må sette meg inn i rollen. 

hits